Flickan och kråkan.

Kan ni inte berätta om er dag? Eller bara om något dom har hänt. Så gör jag ett fint inlägg med era berättelser sedan :)

Kommentarer
Postat av: Emma

Jag vaknar och är ovanligt pigg. Troligen på grund av att det är lucia, gör mig alltid lite upprymd. Tar en dusch och sätter på mig min nya tröja som jag längat så efter att få använda. Tittar på julkalendern och blir lite halvbesviken.. det var bättre förut, de senaste dagarna har varit rätt trista. Springer som varje dag den sista biten till spårvagnen och börjar min resa till min mysiga skola som tar exakt 22 minuter. Överraskas av glögg i entren framför den stora granen när jag kommer fram och får se ett fint lusia tåg. Sedan var den mest plugga, plugg, plugg.... och plugg.Hur har du fått det så fint i menyraden men "arkiv", "senaste inläggen" osv? :D

2011-12-13 @ 18:23:01
URL: http://emmawedeman.blogg.se/
Postat av: Linnea

Jag spontan-smsar honom och frågar om jag kan ta bussen till honom när skolan slutat och han svarar "Ja" med ett litet hjärta efteråt. Jag raffsar ihop kläder och busskort och småspringer på den blanka vägen upp till busshållplatsen. Det är Lucia och dagen till ära så har all snö regnat bort och det har blivit glashalt på vägarna, jag halkar till några gånger men lyckas hålla balansen, jag har Kent i öronen och en känsla av lycka i bröstet.

Jag åker den ungefär fyrtio minuter långa bussresan till honom, småspringer till hans hus och ringer på hans bruna dörr och bara några sekunder senare öppnar han och tar emot mig med en varm kram, jag pussar honom i nacken och han viskar "jag älskar dig" samtidigt som han håller om mig hårdare än vanligt.

2011-12-13 @ 19:42:04
URL: http://xcuzme.blogg.se/
Postat av: Amanda Jonsson

idag har jag sjungit i ett luciatåg bestående av 7 personer. vi var på ett café och sjöng. jag sjöng solo på en vers och darrade i både händerna, fötterna och i rösten men det gick bra. det sa dom då i allafall. jag tycker så himla mycket om att sjunga men det är så himla naket också. så man blir glad när det går bra.

2011-12-13 @ 20:00:50
URL: http://ajonssons.blogg.se/
Postat av: mirjam

Jag vaknade av att mamma kom in med lussebullar och pepparkakor med ett ljus och sjöng luciasången. Efter skolan gick jag iväg till träningen och väl där simmade jag mitt fortaste jag kunde och efteråt gick jag förbi affären och köpte frukt. Bananer för det var det enda ekologiska som fanns. Sen gick jag hem och åt lite middag. Det var allt, kram på dig.

2011-12-13 @ 20:28:05
URL: http://miiiirres.blogg.se/
Postat av: Madeleine

alltså gud vad fin blogg du har! hittade den precis nu och tappar nästan andan. helt underbar!

2011-12-13 @ 21:46:37
URL: http://bonjourvintage.wordpress.com
Postat av: A.

Idag var sista dagen vi jobbade med ett grupparbete som vi ägnat ganska mycket tid efter skolan till. Han som jag haft en crush på under denna gymnasietid var i samma grupp som mig. Idag när jag gick hem så nsåg jag att även om det har varit jobbigt så kommer jag sakna detta arbete, eller ja jag kommer sakna att höra honom säg "bra gjort" "vad tycker du?" och uppmuntrande leenden och hjälp när min osäkerhet tagit över.

2011-12-13 @ 22:57:33
Postat av: maja

Idag bestämde jag mig för att inte trycka ner mig själv mer och göra mig mindre än vad jag är. Jag bestämde mig för att jag och Han inte ska bli mer än vänner, Han som får mig att vilja vara som Han vill att jag ska vara. Inte mig själv. Han som får mig att känna mig dålig och obetydlig.

För även om Han faktiskt går i min klass, så vet jag nu att jag kommer att klara det så in i helvetes bra.Jag har bestämt mig för att jag ska leva mitt liv och inte Hans.

Ja, fan vad jag ska göra det.

Fan vad jag ska leva mitt liv.

2011-12-13 @ 23:28:50
Postat av: stina

att vakna en morgon och upptäcka att det inte längre gör någonting att vakna upp helt ensam i en 180cm förstor säng. att det inte längre gör någonting att han inte går bredvid en och håller en i handen. att vakna och upptäcka att man har kommit över pojken som man varit olyckligt kär i, i tre år.

2011-12-14 @ 01:00:12
URL: http://stinatholen.devote.se
Postat av: Frida

Kan berätta om min dag igår.

Jag gick på lucia och det kändes som om jag var på hogwarts. Allt var magiskt men tyvärr var det några pojkar bakom mig som pratade hela tiden och jag kunde koncentrera mig. Sedan så åkte jag hem för jag fick sms som fick mig att gråta på torget, på bussterminalen, på bussen, på vägen hem, på toaletten osv. Det var en väldigt jobbig dag igår. Men tack för att jag har en vän som verkligen bryr sig, jag tackar för att det finns sådana människor. Synd bara att vi bor 23423423 mil från varandra. åh.

2011-12-14 @ 08:57:57
URL: http://neonfrida.blogg.se/
Postat av: Maja

Jag fick med mig min pojkvän på ett luciatåg. Vi hade världens bästa dag tillsammans. Det sa han själv sen när vi skulle sova.

2011-12-14 @ 11:52:55
URL: http://www.mla-photography.blogspot.com
Postat av: Vicky

har köpt julklappar i ungefär femtongradig värme, väldigt konstigt men fint. åkt pariserhjul med. <3

2011-12-14 @ 18:34:50
URL: http://vickys.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback