Vilka är ni?

Jag är nyfiken på vilka ni är som läser min blogg. Berätta om er själva <3

Kommentarer
Postat av: Layla

Åh jag som är så dålig på sånt x)

Fangirl extreme, pysslig, foto-nörd och gillar kanin pussar :)

2012-01-16 @ 20:12:53
URL: http://thehowlingwolfheart.blogg.se/
Postat av: Linnea

Jag är Linnea, 14 men mycket snart 15 vintrar gammal, bosatt i Umeå. Jag gillar Bon Iver och Kent. Jag är ganska ömtålig och bräckligt men samtidigt hård som sten ibland, väldigt komplicerad men om man känner mig är jag nog rätt jobbig ibland. Jag är väldigt blyg och rädd för att bjuda på mig själv.

Jag tycker om morgonljus.

2012-01-16 @ 20:13:04
URL: http://xcuzme.blogg.se/
Postat av: Britt

Jag är Britt, en holländsk tös. Jag fyller 18 detta år och bor sedan 2 1/2 år i Sverige. Dagdrömmar, skriva, kameran och dans är några nyckelord.

Din blogg är en av dem som jag läser först, älskar den!

2012-01-16 @ 20:28:41
URL: http://brittalicious.blogspot.com
Postat av: moa

jag är moa, tycker om kent och thåström. feminist och tycker om midnattsblått. drömmer om att vara en annan.

2012-01-16 @ 20:33:46
URL: http://austere.blogg.se/
Postat av: Miranda

Jag är Miranda från Malmö. Pratar tack och lov inte skånska trots att jag har bott här hela livet. Musikintresserad. Jag spelar fiol med genren Folkmusik! Roligt som tusan. Jag är sexton år och går på en musikgymnasium. Tja, det var väl det :)

2012-01-16 @ 20:34:23
URL: http://ovanligflicka.blogg.se/
Postat av: Josefin

Jag är en 17, snart 18årig tjej som älskar musik och foto! Bor i en liten ort i Värmland. Tycker verkligen om din blogg. Du är mycket inspirerande och kreativ! Keep up the good work :)

2012-01-16 @ 20:34:57
URL: http://annjosefinmolander.blogg.se/
Postat av: Paulina

Jag heter Paulina, än så länge är jag 15. Jag bor i Usa nu, för att pappa kom hem en dag o sa att så skulle det bli.

Jag äter, sover o pluggar.

Jag började följa din blogg för en vecka sen, du är väldigt fin.

2012-01-16 @ 20:43:22
URL: http://plinas.blogspot.com
Postat av: Sigrid Drakhjärta

Jag är en sådan där halvsuspekt person som låtsas att jag är normal men som egentligen skulle vilja köpa ett skogsparti där jag kunde bo ensam och jaga ut alla som vågade bestiga min mark.

Jag har inte följt din blogg så länge faktiskt men började eftersom du tar så vackra bilder!

2012-01-16 @ 20:45:06
URL: http://granspira.wordpress.com
Postat av: Felicia

Felicia heter jag,16,kommer från Eslöv,Skåne. Älskar Håkan Hellström, inredning och allt som har med fotogrefering att göra. Hittade hit för inte så längesedan, gillar verkligen din blogg, väldigt inspirerande! :)

2012-01-16 @ 21:00:15
URL: http://friidhs.blogg.se/
Postat av: patricia

Jag heter Patricia och går i din klass! Hihihu, ses imorgon!!! <3<3

2012-01-16 @ 21:10:02
URL: http://pdelacruz.blogg.se/foto
Postat av: Ellinor

heter ellinor, är 14 år och bor i norrland och är inte världens normalaste person. älskar musik och att läsa böcker, se på film, filma/fotografera, skriva, dansa och mycket mer.

följer din blogg för jag älskar dina bilder och texter!

2012-01-16 @ 21:20:38
URL: http://ellinorberggren.blogg.se/
Postat av: Amanda Jonsson

jag heter Amanda och jag är sjutton vintrar gammal och hatar min ålder för tillfället. jag tycker om att fotografera, att klä mig i klänningar, att dricka te, att sjunga och spela instrument, att kramas, att läsa, att vika pappersfåglar och att träna.

2012-01-16 @ 21:22:25
URL: http://ajonssons.blogg.se/
Postat av: nike - AWAKEN

nike, 13 år, majbarn, gillar siffran 7, älskar vintern och dess under, hatar gelégodisar, lyssnar förtillfället väldigt mycket på musik, har en egen pudel, älskar att fotografera.

2012-01-16 @ 21:32:44
URL: http://awaken.blogg.se/
Postat av: Viktoria

Jag är en tjej på 15 år som lever för musiken. Jag tycker också om att fotografera, skriva och att läsa böcker. En dröm jag har är att få resa till så många platser som möjligt, just nu är London drömresemålet Hade jag haft en tidsmaskin hade jag åkt tillbaka ungefär 20 år för att se Nirvana live. Jag älskar slitna converseskor, citat och blåa ögon. Léon är en av de bästa filmer som någonsin har gjorts, Luc Bessons filmer är fantastiska. Tack för en underbar blogg! :)

2012-01-16 @ 22:20:05
Postat av: Lena

Jag tror att du och jag är ganska lika, att vi skulle kunna bli vänner om vi bodde på samma ställe.

Jag är sexton år, snart sjutton. Älskar foto och film, älskar allt fint och sött, älskar pappersfåglar och rosetter, älskar second hand och skrivböcker, älskar tygväskor och min pojkvän, älskar kjolar och klänningar, älskar kartor och choklad.

Bor i Småland(fml), men kommer ursprungligen från Polen.

2012-01-16 @ 22:47:48
URL: http://biscottes.blogg.se/
Postat av: Vicky

är en kringflackade själ snart på min tjugoförsta vår. bor och pluggar i frankrike nu och älskar foto foto foto musik skriva och dra genom snygga människors hår.

2012-01-16 @ 22:53:12
URL: http://vickys.se/
Postat av: jesus

Jag heter jesus. ibland. snubblade in på din blogg nu och kände mig påhoppad av en fråga i första inlägget, däremot kunde jag inte bara gå vidare utan att svara. Så om sanningen ska fram har jag ännu inte ens sett hur du ser ut, eller hur du skriver. ska inspektera nu, tack för mig.

2012-01-16 @ 22:57:54
URL: http://jesusdansar.blogg.se/
Postat av: erica

Jag heter Erica, men känner mig inte alls som en sådan. Ofta funderar jag på varför vi lever, vad det är för nytta egentligen.Jag är en sådan som vill vara mer än jag vågar.

När jag var 10 ville jag vara punkare men jag gillade inte musiken och ville inte att folk skulle tycka jag var annorlunda och konstig.När jag var 11 ville jag vara hästtjej, men jag började aldrig rida.När jag var 12 ville jag vara rockare men hade inga kläder som passade och inte råd att köpa dem.När jag började sjuan hade jag t-shirt och jeans från ginatricot och avundades tjejerna i nian för att dom var så "modiga" som hade coola kläder.I åttan ville jag vara hiphopare, försökte börja gilla musiken man alltså nej sen insåg jag att det inte var jag.Nu tror jag att jag har hittat mig själv, 2011 har hjälpt mig mycket tack vare konfirmation, mitt första förhållande och kyss (som tagit slut också) böcker, vänner, och musik som jag faktiskt gillar i hjärtat, inte tvingar mig själv att gilla. Jag klär mig nu i det som jag trivs i, men har fortfarande svårt för extrema kläder, det kan vara så lite som att en kofta är för lång och jag känner mig jätteobekväm. Tänker hela tiden på hur jag ser ut och blir betraktad. Är livrädd för att gå upp i vikt och livrädd för att gå ner. Jag simmar, dansar och springer. Pratar skit med mina vänner som jag sedan ångrar. Jag dricker te, fotar och gråter. Skriver och läser och drömmer. Drömmer att jag gör allt det där jag aldrig vågar, säger det där jag aldrig sa och drömmer om hur bra allt blir då. Och det är skönt, för visst är det så, att bara för att det sker i mitt huvud betyder inte det att det inte är sant? Så säger i alla fall Dumbledore. Jag önskar att jag var magisk, att jag levde på stenåldern och att jag var bättre. Jag är överlag okej på det mesta, har nästan alla Mvg och ser ok ut. Men jag skulle bara vilja vara helt otroligt bra och helt otroligt vacker. Jag är en sådan som drömmer om att byta liv med andra.

2012-01-16 @ 23:57:57
URL: http://snelahestarna.blogg.se/
Postat av: Catrine

Hej jag heter Catrine och är 16 år gammal. Bor i göteborg och älskar fotografering. Hittade din blogg för någon vecka sedan och började följa för att du är en grym inspirationskälla. :)

2012-01-17 @ 01:39:05
URL: http://catrine.webblogg.se/
Postat av: Frida/Dezdemona

Frida, snart 20 (yay!), uppväxt på Åland och är därmed inte svensk. Snart tänker jag flytta till Göteborg i syfte att lära mig en ny stad och ha roligt. Vill desperat gärna köpa mig en ny kamera men känner att det vore lite oklokt med tanke på att jag precis sagt upp mig från mina älskade jobb. Blaablabla. Hittade din blogg nyss i alla fall, är en sucker för såna här frågeformulär.

2012-01-17 @ 08:13:59
URL: http://dezdemonas.blogspot.com
Postat av: rebecca

rebecca, nitton, uppväxt och bor i blekinge. landskapet gud glömde. jag hör hemma i storstäder och inte på landet, även fast jag tycker om landet. jag fotar, ler, umgås med vänner, läser böcker och lyssnar på alldeles för mycket musik.jag tycker hemskt mycket om din blogg. du är så duktig.

2012-01-17 @ 09:58:01
URL: http://spaceherosuits.webblogg.se/
Postat av: n.

nikki, blir nitton när löven börjar falla. bor i göteborg och går estet linjen på schillerska. i sommar tar jag studenten och sen börjar livet jag längtat efter.

men jag gör väl mest ingenting, jag är för virrig och rastlös för att hitta på en sak under en långtid. jag har även svårt att ta kontakt med folk av någon anledning och lade därför ner min vanliga blogg, för den blev inte jag, utan det alla andra vill.

Postat av: Tova

idag är en sån dag då jag inte riktigt vet vem jag är, men jag är säker på att jag heter tova och jag kommer alltid älska paramore, grunge, foto och mina katter

2012-01-17 @ 18:18:53
URL: http://tomikos.blogg.se/
Postat av: Frida

Jag heter Frida, är 18 år och bor i Uppsala.

2012-01-17 @ 20:15:34
URL: http://fiirda.blogg.se/
Postat av: ellen

2012-01-17 @ 23:12:11
URL: http://ellenkleiman.blogspot.com
Postat av: ellen

Jag är Ellen. Klumpig är nog en av de saker som jag är, eftersom jag nyss skickade iväg en kommentar som det inte stod något i. Förlåt.Annars knäpper jag en del bilder med kameran, jobbar flitigt i skolan och försöker att hålla mitt sociala liv igång. The Smiths är ett bra band. Armand Mirpour är en bra artist. Att dansa runt i hela huset till superhög musik gillar jag också, om du inte testat det. Testa.

2012-01-17 @ 23:14:46
URL: http://ellenkleiman.blogspot.com
Postat av: Emelie

Jag heter Emelie, är 17 år, bor i en stockholmsförort. Tycker om att måla, teckna, skriva, skulle gärna vilja bli bättre på att fota också. Fler saker: har orange underhår, är veg, läser kultur på gymnasiet, har en två år yngre brorsa, älskar japansk poesi, intresserad av genus och feminism. Och ja, typ så.

2012-01-18 @ 18:23:46
URL: http://motsats.webblogg.se/
Postat av: Fatima

Jag är fjorton ung. Fyller femton på min lyckodag. Om någon vecka faktiskt. Tre tror jag. Jag avgudar Kent för det mesta. Och jag har väl inget emot massa ranson indieband och all musik som spelas i one tree Hill. Jag tycker som få, om att plugga. För det mesta. Jag älskar flygplan, som bara den. Flygplan är det absolut bästa efter musik. Jag ska bli pilot för den delen. Jag är en rätt så optimistisk pessimist. Jo och din blogg är nog en av de bästa. <3

2012-01-18 @ 22:53:09
URL: http://Http://thefashiontist.blogg.se
Postat av: Hagelstorm

fint :)

2012-01-18 @ 23:40:02
URL: http://emmaeriksson.wordpress.com
Postat av: maja - FOTO - fotogeniquee

Jag är fjorton år, heter Maja, bor i södraste Skåne och lyssnar på Bon Iver mest hela tiden. Jag är äldst, storasyster till två bröder. Jag har typ världens bästa vänner som gör att jag är glad nästan alltid och jag går på en liten rosa skola i åttan. Jag drömmer om att resa jorden runt och bo lite överallt i fina lägenheter med stora takfönster och fint tegel överallt (varför inte drömma när man kan?). Jag längtar efter att börja gymnasiet i Malmö och längtar till varma sommarnätter med mina bästa.

Jag älskar fotografi, tv-serier och filmer. Jag har dansat sen jag var tre och på fritiden läser jag bloggar, fotograferar, är med vänner, pluggar och dansar.Jag läser din blogg för att den är en av de finaste, bästa, inspirerande blogg jag vet. Älskar den och det är alltid den jag tittar in på först. Kram och tack för en helt underbar blogg.

2012-01-19 @ 17:48:42
URL: http://fotogeniquee.blogg.se/
Postat av: alexandra

Jag är en sån tjej som heter Alexandra och fyller femton idag..

Jag läser, fotar, går i skolan och gråter, mår dåligt och mår bra. Jag är livrädd för att bli tjock men vet att jag är pinnsmal.. vilket jag inte heller vill vara. Jag trivs inte i linnen för jag har så beniga armar.. Jag älskar att sjunga och har nyss laddat upp mitt första videoklipp på när jag sjunger på youtube låter förjävligt. Har ont i magen av ångest för skolan och spelar fotboll i wargöns ik. Även bosatt i Vargön som ligger utanför/i vänersborg som i sin tur ligger utan för trollhättan. Är en glad prick utåt men ganska förstörd på insidan.

älskar din blogg, kram!

2012-01-23 @ 22:44:56
URL: http://joas.webblogg.se/
Postat av: Billie

Hihi. Din blogg är som en transparant dröm. :D

2012-03-21 @ 18:25:12
URL: http://oosnap.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback