Frost

Här sitter jag igen. Med massor av bilder och inget att skriva. Skämmas borde jag göra. Men jag är ingen skrivare. Eller jo, skrivare är jag. Men jag gillar inte att skriva om mig själv eller saker som kretsar runt mig, känns lite obehagligt.

Imorgon ska Middan och jag ut och investera plagg till våra garderober :D Hade inte träffat henne på länge då hon var hemma nästan en vecka när jag gick till henne idag. Att man kan sakna en person så mycket? Pappa brukar kalla det Middan-abstinens "stavning?" Heh xD
Har iallafall pekat ut en jättefin topp från monki som jag MÅSTE köpa. Hoppas verkligen att den inte är slutsåld...

När jag jobbade på bibloteket i lördags hade dem konst-utställning, vilket var mycket intresant :) Lånade även hem tre olika konst böcker. 

Bilder jag tog imorse : Första frosten 8D

Vilken gillar du mest?:D

Reaching OutJag får ursäkta den sinande kvalitén på vissa bilder. Min kamera fick dåligt batteri och vägrade fokusera.

Var inte rädda att kommentera <3:D

In Noctem


© :D

True Colurs


Ush vad dålig jag blivit på att uppgradera. Men dessa bilder kommer som ett brev på posten, kanske? xD Var ute och fotade som en galning i det stränga höst vädret fullt påpälsad med gummistövlar, sockar, ett par jeans och en stor mysig stickad kofta. Tog även med mig pappas gamla systemkamera från -87 och lekte lite med objektivet. Hade tänkt framkalla bilder från systemkameran såfort filmen är slut. ( alltså kamera rullen )

I förrgår var jag och gick runt på jakt efter ett par högmidje-jeans när jag var ute på second-hand tillsammans med Middan :) Komm hem med ett par riktigt snygga blå jeans och hängslen (+ en hemlig sak xD)
Middan hittade en svart kappa/jacka och ett midje-bälte som hon köpte.

Ikväll hade jag tänkt slå mig ned vid skrivbordet och försöka rita eller måla något som är andvändbart som en header. Förhoppningsvis uppgraderar jag med några nya bilder så snart som möjligt :D

RSS 2.0