Breaking down

Idag har jag läxor upp till midjan. Plugg, plugg, plugg. Och i morgon ska jag börja med min 2 min långa stop-motion film. Det blir nog många bilder... Har bara skolarbete för mig nu för tiden, så det blir lite mindre på blogg sidan.

Jag hoppas att ni har det bra.

DO(c)G

Idag stannade jag kvar en stund och pluggade efter skolan, sedan mötte jag upp mamma på stan och gick runt och tittade.
Jag dog lite när vi gick in på Myrorna. Slängda i en låda låg ett par vita Dr Martens. JA ETT PAR DR MARTENS!! 75 KR KOSTADE DOM! Sedan insåg jag att dom var alldeles för små, så jag dog lite till. Eller mycket till. Men mamma köpte dom till min syster, och då dog jag ännu mer!

Fällde en tår (nästan), men jag är lite glad att syrran får ha ett par Docs, för snart ska jag ha mina jag också.
Nu måste jag plugga ännu mer, det blev mycket och göra efter min lilla sjukvecka.Såhär fin var himlen i tisdags, färgerna är inte redigerade.

Blå (lovin)

jag gjorde en liten ikon till Bloglovin, så att ni kan följa mig ;) Hoppas ni tycker om den<3

It's a new dawn, a new day. You know how I feel

Igår fanns det inte en sekund över till att blogga. Efter en lång skoldag tog jag bussen hen för att äta innan jag skulle iväg igen. Jag skulle nämligen på på teater med klassen. Självklart komm inte bussen på bestämd tid så jag fick virra runt på stan i mörkret halvt panikslagen på jakt efter teatern. Som jag såklart inte hade någon aning om vart den låg.

Efter mycket om och men komm jag fram 30 minuter sen. Och jag kan bara säga att så mycket har jag inte skrattat på länge! Det var den bästa teatern jag någonsin sett. Hur fin som helst. Helt galen var den också.

Docs

Galet fint. Blir alldeles trasig. Dom ska bli mina. Dr Martens.
Någon som har ett par?
Bilder, Weheartit

Tillsammans är man mindre ensam


Blå som havet

Min blå val som jag prickade fram i sommras <3

Välkommen In

Här bor jag. I min kista har jag saker som jag är allra mest rädd om, där ligger lådan till kameran, objektiv och massor av fina tidningar :') Ibland brukar jag sätta mig på kistan och läsa, eller bara titta ut genom fönstret.Mitt favorit skrivbord <3 Jag tror det är 50-tal men jag är inte helt säkert. Massor med förvaring samtidigt som det inte är för stort. Är det inte tjusigt?Glasburkar. Åh vad jag tycker om glasburkar. Jag tror jag har 11 stycken faktiskt...På väggen intill fönstret har jag mina fina horn, där jag brukar hänga mina halsband och även i detta fall min mjuka halsduk :)I mitt fönster har jag mina pappersfåglar som jag vikte för många månader sedan, har även en hel glasburk fylld med dom som inte fick plats i trädet. På sommaren när fönstret är öppet och vinden lyfter tag i fåglarna ser det nästan ut som att dom flyger. Hur fint som helst <3

Bang!

Såhär på morgon kvisten tyckte pappa att det var dax att städa rummet. Jag måste erkänna att jag håller med honnom. Fast jag är fortfarande lite osäker när det gäller rengörings sprayen. Det står faktiskt att den heter CillitBANG!
Jah, såhär man ju mitt rum lätt bli efter tre dagars sjukledighet...(Observera nezerilen)  Eller i vanliga fall också xD Senare idag har jag planerat att visa er hur mitt rum ser ut, som jag tycker är det finaste rummet i huset ;)<3 Självklart ska jag visa det från sin bästa sida när det är städat och fint ^^,

Vart jag mig i världen vänder...

Hej. Det är då jag som ligger bakom inläggen som skrivs här i bloggen :)
Jag tänkte bara ta och titta fram så att ni inte börjar tro att det är en robbot eller något sånt som sitter och skriver, jag vet ju inte vad ni kan få för er xD


Jah jag hoppas iallafall att ni har det bra :D Jag längtar tills ikväll när dom släpper nya avsnitt från två serier som jag börjat följa :'D The Vampire Diaries och The Secret Circle. Pepp 8D

Vad ska ni göra ikväll?
(Eftersom det regnade* idag och var mörkt och dimmigt ute kunde jag inte fota duffeln idag heller :()
*Det regnade som attans i flera timmar!

Vi kommer alltid ha Paris

Mitt lilla eiffeltorn och jag <3
Idag mår jag nästan lika dåligt som igår. Det enda jag har gjort idag är sovit. Släpat mig ner för att äta och sedan lagt mig och sovit igen.
Jag håller tummarna för att jag blir frisk snart. Det är så långtråkigt att vara hemma och sova.


Jag har märkt att flera besökare trillat in på sistonde. Välkommen vill jag säga er<3 Jag hoppas att ni stannar och ni ska bara veta hur glad jag blir när ni kommenterar <3

Hosta och varma täcken.

Det blev ingen bild på min mysiga duffel idag heller. Förlåt. Men idag har jag helt enkelt inte kunnat göra något alls. Ingen skola, inget fotograferande och inget ritande. Det enda jag orkat med idag är att ligga i min säng och sova.
Att man ska måsta bli sjuk när man minst vill det?
Det enda jag bjuder på idag är en bild och en fin låt. Punkt, nu orkar jag inte skriva mera.

Shiver

Igår köpte jag en höst jacka. En brun duffel med träknappar och luva. Tyvär hänger den på tork just nu tillsammans med mig själv. Det har stormat och regnat. Regnat och stormat lite till. Och jag som redan hade ont i halsen och var snorig imorse. Hur ska det gå? Jag skulle behöva hoppa in i en torktumlare och snurra runt i värmen.
Som tröst för att jag inte har någon bild på duffeln får ni gotta er i några fina bilder. <3
Tumblr_lmu0a9r4hr1qjc8u6o1_500_largeTumblr_lnck4wjedg1qhn4sdo1_500_largeTumblr_lo40zyjafe1qd83smo1_500_largeTumblr_lnqk84r7p71qf0nldo1_500_largeTumblr_lp7ix27dxm1qjc8u6o1_500_large1015886367c2db0c0c_large
Källor: 1,2,3,4,5,6

Welcome home...

Idag skulle pappa och jag gå på loppis. På vägen dit var det såhär fint. När vi kom dit var det saker överallt, som det brukar vara på en loppis. Det fanns massor med fina saker. Men finast var nog det lilla rummet som nästan bara bestod av LP skivor och gammla böcker.
I en låda låg det massor av fina klockor och jag ville ha ungefär hälften av dom men det var bara en som fick följa med hem.Denna fina klocka med svart läderarmband blev min för bara 20 kr. Tyvär var batteriet slut, så på måndag ska jag till ur och penn och sätta in ett nytt.

It's been a long time but am back in town

Lyssnat på massor.

Dödsrelikerna

Ett halsband jag gjorde för några veckor sedan. Det är gjort av vad som kändes som 1000 lager papper som jag limmat ihop och sedan skurit ut formen ur. Sedan har jag målat och lackat. Tillsist gjorde jag hål i den och fäste den i en metall ring på ett halsband. Den blev bra för att vara gjord av papper tycker jag.
Alla fina galaxer och stjärnor kommer fram ur halsbandet när jag trollar med mitt trollspö :'D

Det ekar över hela staden

Hej mina bloggläsande som fortfarande tittar in här trots min frånvaro, kärlek till er. Medans bloggen har dammat igen har jag kramat världens finaste katt, legat sjuk och trött i flera dagar, lyssnat på Veronika Maggio i stora lass, börjat på en ny skola med massa nya fina människor. Jag har klippt papper och limmat ihop till ett halsband som jag kommer visa er sedan.
Imorgon har jag lektion i konstarterna och sammhället, senare på terminen ska vi syssla med Vampyrer vilket jag ser framimot något otroligt. Det ska verkligen bli spännande. Jag som redan är besatt så det räcker.
Nej nu ska jag se på film. Ha det så bra tills vi syns igen ♥

Jag tror att det är dags att damma av hörnen här på bloggen.

RSS 2.0