The Unbirthday Song


Vinnaren av tävlingen: Gissa vad som finns på bilden är nu dragen!
Är stolt att kunna berätta att ALLA som svarat hade rätt xD Lite väl enkelt va? Eller så är ni för smarta kanske? o.O

Svaret var ju såklart en kamera ;D En analog sådan ^^, Detta är då min pappas gamla kamera, tjusig eller hur?

Vinnaren blev : Lovisa Dahlström- www.nettansmile.blogg.se Grattis :) Du är nu länkad på min blogg i 2 veckor ^^,

Beacuse we canNy design är äntligen uppe , hoppas ni tycker om den :)
Ska snart iväg till banken för att fixa ID och ta ut lönen ^^,

Twist and Shout!


Yes! Äntligen funkar internet! Eller... Vi har gått över till Firefox, men det är sak samma :'3
Igår kväll satt jag och fumlade med stickningen. Det gick sämre än jag trott. Hur som helst struntade jag i allt och valde att titta på Nighthawks med Sylvester Stalone.

När jag komm hem från skolan slog jag mig åter ned för att ta itu med stickningen. Och som ett tecken från ovan ligger det ett urklipp från en tidning om hur man stickar en snood "Lucky me" tänker jag. Men sedan när jag läst igenom instruktionerna ser jag att man inte stickar på rundstickor. Utan med ett par vanliga 10mm stickor, dessutom ska man sedan så ihop halsduken för att det ska bli en snood. Fasa!
Jag som inte stickat med riktiga stickor sedan 4:an, hur ska detta gå? Efter några försök och lite hjälp av mamma och farmor fattar jag att det är nästan samma som att sticka med rundstickor! Happiness :'3

Darn...

Internet vägrar funka! Så därför blev det inga bilder idag. Jag var och hämtade mer garn till snodden idag. Då jag insåg att garnet inte kommer räcka!!! Detta resulterar att jag kommer sprätta upp allt och börja om från början. Istället för en snood som man kan trä över huvudet får det bli en vanlig halsdup som man bara har runt halsen. Surt.

Uprising


Sitter och stickar för fullt på min gröna snood 8D Garnet tar slut fortare än vad jag trott. Jag får hoppas att det räcker ^^,

A Quai


I'm not ready


TävlingJa då är det dags för en liten tävling då :') Ni ska gissa vad det är på bilderna (Samma motiv på alla bilder bara ur olika vinklar)

Allt ni behöver göra är att lämna en kommentar med erat svar. Och glöm nu inte att skriva eran bloggadress så jag hittar er :)

Jag drar en vinnare den 29 oktober.

Vinnaren blir länkad i 2 veckor på bloggen :)

Désolé

En vecka. Att sju dagar, 168 timmar kan gå så fort. Inte ett, inte två eller tre inlägg har blivit skrivna.
Inga vettiga foton tagits. Ingen teckning har blivit färdigställd. Sju dagar. Borta med vinden.Några underbara bilder som jag icke fotat.

New ShoesFodrade kängor från skopunkten, 399 kr

Let it Be


Det blev inte så många bilder idag.
Igår flög en fågel in i fönsterrutan och dog... Tänk att ett liv kan slockna så fort.
Hade SO prov idag som jag inte alls hade lust att göra på morgonen. Bara några minuter innan provet hade vi fått information om våran prao vecka och massa papper som skulle skrivas under av handläggare ect.. Det var som sagt inte kul att ha prov när man satt och funderade över andra saker. Men vad kan man göra.

Senare på eftermiddan när vi hade båran HKK lektion fick vi baka scones som jag sedan smällde i mig. Jag åt faktist ost på mackorna för första gången på ca 3 år  vilket var helt otroligt, jag kan inte påstå att det var det godaste jag ätit men det smakade iallafall inte illa.

Och fortfarande har jag inte kommit igång med mitt projekt. Jag SKA lära mig vika fåglar (origami)

Amarantine


SläktingarJag   ä l s k a r   gamla foton :'3 <3

Släktingar på mammas sida :D

Tutorial

Här kommer en liten kort tutorial som jag gjort :)

Jag visar hur jag redigerar mina natur foton och sparar dem för att få bästa kvalité :'3


© J U L I A   K A R L S S O N

When Morning Comes


Posession


Mad as Rabbits

Hjälpte farmor att göra kroppkakor till lunch idag, mums 8D
Ett kort inlägg men här är iallafall bilderna jag lovat <3

Someone's waiting for youSitter och väntar på att Middan ska ringa. Hon gick hem för att ta sin medicin innan hon skulle komma till mig. Vi hade tänkt ha filmkväll "Van Helsing" äta middag och vara osociala genom att sitta i timmar och sticka på våra halsdukar. Jag har faktist kommir riktigt långt på min 8D Middan som stickar för första gången får det riktigt bra för :) Tog hem kjolen jag hållit på med på syslöjden ,idag. Det enda som fattas är att sy fast knapparna och fixa knapp-hålen, är jätte nöjd med den 8D Bild kommer när den blir klar ^^,

 Mamma och pappa har rest till sthlm över helgen så vi är ensamma hemma "fast med syrran som bihang xD"

På lördagen blev det ändrade planer minsann! Fick byta vecka så jag ska till bibloteket och jobba imorgon, istället för nästa lördag. Inte så jobbigt eftersom jag trivs mellan biblotekets bok-hyllor.

Några bilder från gårdagens kyliga morgon.
Ursch vad jag frös om fingrarna, gick knappt att trycka på utlösaren, otroligt nog tappade jag dem inte xD


RSS 2.0