Ett söndagstips
Jag tänkte tipsa om något som är väldigt, väldigt, väldigt gott.
Du behöver:
Grön, färsk sparris
Tomater
Cashewnötter
Tomater
Cashewnötter
Grönsaksbuljong
Börja med att göra rent sparrisen och skala den från kronan och nedåt. Skär av en liten bit längst ned på varje sparris.
Lägg sparrisen i stekpannan och fräs dem i smör en liten stund. Salta. Häll sedan på vatten och låt dem koka tillsammans med grönsaksbuljong tills att dem blir mjuka. Häll sedan av vattnet som är kvar och fräs dem ytterligare i lite smör innan du lägger upp dem på en tallrik.
Rosta nötterna i en stekpanna och strö över sparrisen tillsammans med några skivade tomater.
Lägg sparrisen i stekpannan och fräs dem i smör en liten stund. Salta. Häll sedan på vatten och låt dem koka tillsammans med grönsaksbuljong tills att dem blir mjuka. Häll sedan av vattnet som är kvar och fräs dem ytterligare i lite smör innan du lägger upp dem på en tallrik.
Rosta nötterna i en stekpanna och strö över sparrisen tillsammans med några skivade tomater.
Kommentarer
Postat av: frida
det ser fantastiskt gott ut!
Postat av: frida
sparris<3
Postat av: Olivia
vilka fina bilder, mumma
Postat av: nathalie.
det ser minsann utomordentligt smaskigt ut.
Postat av: Becka [fotoblogg]
Åh tack för tipset! Ser fantastiskt gott ut. ♥
Postat av: rebecca
gott!
Postat av: Klara
Åh, det där ser ju fantastiskt gott ut - älskar sparris! Måste prova!
Postat av: maja.
sparris är ju för gott alltså.
Trackback