Jag glömmer aldrig bort vad du gjort.

Rivit ner allt från bokhyllorna, staplat böcker på hög, dragit fram kistan och dammat av stolen. Knaprar på skorpor till ljudet av musik. Tar en penna i handen. Börjar rita, pausar. Vet inte vad jag ska göra. Trycker pennan mot pappret igen.Nuvarande status.En timmes skillnad mellan fotona.

Blind

Jaa. Såhär såg jag ut i våran "skräck" film som vi håller på med på skolan. Visst är jag fin? Bilderna är tagna i bäck- svart mörker. Så förvänta er inte mycket bättre bilder ;)

Deere

Min första film.

Sitter och klipper och klistrar ihop en liten höst film till er.

Long gone.

Jag ska nog klippa mig såhär kort snart. Jag har tappat säkert hälften av mitt hår vid det här laget. Men jag har ju fått järntabletterna utskrivna nu så håret borde sluta falla av och börja växa igen. ( Har blivit diagnoserad med järnbrist) Men håret är ju redan tunt som satan och det kommer ju inte börja falla ut hårstrån i samma längd som håret är nu på en gång. Så därför känns det som att jag borde klippa mig. Trots att jag har försökt spara långt hår i flera år. Eller vad tycker ni?
* Bilderna är från en bok som jag har hemma.

☺☻☺

I helgen blir det fattigt med inlägg då jag är fullbokad ;) Vi syns kanske på söndag :')

Ever.

Har skrattat så mycket att jag fått ont i magen. Att spela in film är verkligen kul. Specielt när man har världens bästa människor om kring sig. Nu måste jag börja skriva min uppsats i ko-sam (Konstarterna i samhället) eftersom jag inte hinner imorgon. Vi ska ju filma ännu mer 8D

Sedan måste jag börja klippa introt till filmen. Vi har ju inte så mycket tid kvar på oss.

We.

Film inspelning, matte prov, uppsatser och massa idéer.

Bang bang

Har inte tid, har inte tid. Ska lämna in svenska uppgift. Har precis flätat håret och använt 6546532135 hårspännen att fästa med, och gömt det under en scarf som kommer bli JÄTTE skönt att sova i sedan -.- Vaför plågar jag mig själv på detta sett? JO. Imorgon ska vi spela in en skräckfilm på media produktionen. Jag är en läskig docka som försöker mörda en av karaktärerna i filmen. Mysigt va? Därför kör jag på några dock-inspirerade bilder.
Alla bilder är från Weheartit <3'

Tumblr_lkoa3bu8st1qbzmh4o1_400_largeTumblr_l1ul7uhgvm1qaz06yo1_500_large38277_408850853364_549738364_4579444_2194511_n_largeJust_another_marionette_by_schneltser_large
Det blir nog ingen bloggning imorgon eftersom hela dagen kommer tillbringas på skolan när vi ska filma.

Flicka med horn.

Några hundra prickar senare är hon äntligen klar. Fråga mig inte vad hon föreställer. Det vet jag inte ens själv. Eller hon kanske helt enkelt är en flicka med horn?

Dot

Det blev av trots allt. Men jag är inte klar på länge. En liten tjuvtitt på vad jag lyckades pricka "haha" fram.

◄▒►

Här sitter jag med smuttsigt hår i en stor skjorta på en trästol med ett tomt papper framför mig. Jag ska rita. MEn mina pennor är försvunna. Inte nu längre. Självklart Hade dom torkat. Någon verkar vara fast besöuten att jag inte ska uppta mitt ritande igen.

Nous tomberons ensemble.

Ligger i sängen med en spinnande katt i knät. Trött som få och med massor av saker att göra. Lyssnar på en fransk låt, förstår inte ens hälften av vad dom sjunger. Men det är fint som snus endå.

Filmguiden del 1

Idag ger jag er den första delen av min Film Guide. Jag kommer göra listor med filmtips i delar. Första delen.
Léon.
Fin film. När Mathildas hela familj mördas av en polis när hon är ute och handlar vänder hon sig till Léon om hjälp. Léon som är en yrkesmördare tar motvilligt Mathilda under sina vingar och en jakt på hämd inleds.Ljuset, skådespelarna och miljön gör den fantastisk.
Hanna.
Hanna har sedan barnsben blivit tränad av sin pappa till en skoningslös mördare. När tiden är inne skickas hon iväg på ett uppdrag som visar sig vara svårare än väntat att utföra. Sevärd.
Source Code.
Coulter vaknar upp i ett resande tåg framför en okänd kvinna. Innan han vet ordet av det har tåget sprängts och han vaknar i en cockpit. Där får han reda på att han måste förhindra att tåget sprängs innan det händer. Helt snurrig film som är galet bra.
Bourne Identity.
På en fiskebåt mitt i havet fiskas en människa upp. När han sedan vaknar har han inget minne om vem han är eller vart han kommer ifrån. Men snart inser han att någon vet precis vem han är. Och vill se honnom död. Precis sådär som en action film ska vara.

Damn I feel good, with my Docs on!

Yea! Idag blev dom mina. PÅ RIKTIGT. Kan inte fatta det. Fan vad bra det känns.
Det fick bli en snabb Unboxing av skorna. Det är ju inte varje dag man öppnar en låda med ett par Dr Martens.

I follow.

Här sitter jag vid köksbordet i mina egna tankar med en mamma på knä nere på golvet som klipper gardintyg och en pappa som är långt borta på E4, påväg till konsum för att köpa födelsedags tårta (mums). Snart blir det stuvade mackaroner (inte dom där söta små kakorna som jag inte ens smakat) och korv. Har pappa tur sjunger jag för honnom, hehe han fyller ju trots allt år ;)

Ikväll kommer jag förmodligen sitta med läxor upp till axlarna. Men jag har iallafall 4 extra veckor på mig att göra klart min film, bara för att Mats är så snäll :) Dessutom blir det tårta två dagar i rad! Vi får gofika imorgon på skolan eftersom vi klarat vårat mission. Att göra våran maskot på 2 veckor. Innan ni drar förhastade slutsatser om att det är jätte enkelt vill jag bara sga att ni har fel. I en estet klass med 22 viljor och fantasier är det sällan saker går undan xD

Guldigt fint.

I helgen har jag...Myst massor med denna fina kille <3Målat naglarna med finaste guldnagelacket, lyxigare än så blir det ju knappast?

Sedan har jag ätit god mat, jobbat med filmen, städat, tränat och gjort läxor. Mer än så hinner man inte på en helg helt enkelt.

P.S. har suttit och filat lite på den ultimata höst filmlistan till er ;) Men nu är frågan hur jag ska sortera filmerna? Alfabetisk ordning, genrer eller Betyg (nästan omöjligt, alla är ju bra!) ? Hjälp mig lite xD

Freaking me out.

Det är inte alltid skogen är sådär vänlig och mysig. Ibland kan den var skrämmande också. Det är trots allt höst nu. På riktigt.

Ikväll ska jag se på The Vampire diaries och The Secret circle, deppa över att skorna inte kommer förns i slutet på månaden och forsätta jobba på min film. Trevlig helg allihopa <3

Galet

Ibland behöver man göra något galet. Man bara måste.

Nästan

Kladdkaka med en klick grädde, mjölk och torkade aprikoser. Farligt gott.Och ännu bättre. Min Monki magazine kom på posten idag! Lycka <3Finaste.Fot godis. Fast inte för mina fötter, dom kommer få något ännu finare nästa vecka ;) Efter lite bläddrande kan jag konstatera att jag får en mycket fin kvälls läsning :'DJag som älskar ugglor blev glatt överaskad när monki magazin var fullproppad av dom :D Började skissa på en uggla för några veckor sedan och fatsnade. Men nu kanske jag ger den ett nytt försök. Inte lika fin som i Monkis tidning men nästan ;)

Just det. Igår klickade jag hem ett par svarta Dr Martens på ellos. Dom borde komma nästa vecka, och ni får såklart se dom när dom kommit<3

YES

YAAAAAAAAAAAAAAAAAAYYYYYYYYYYY!!!!!!!!! Äntligen har jag pengar nog till mina blivande Dr Martens <3  Men nu är frågan, vart ska jag köpa dom? På Nilson har dom Dr Martens men på deras hemsida står det att modellen heter "Pascal" och jag vill helst ha "orginalet" som heter 1460, tror jag... Men dom hade också DM på Euroshop men det står inte vilken modell det är på hemsidan eftersom jag inte kommer fram... Något fel på deras sida.

Det är ju typiskt att när man har pengar att köpa dom så ska det komma upp massa I-landsproblem. Aja, jag får väl antgligen lösa det på ett eller annat sätt. KANSKE jag köper dom imorgon, eller senare i veckan, eller nästa vecka... xD Nej då, är bara så jävla glad alltså! <3 Pepp 8D
Jag kollade runt lite och stötte på en video där dom visar hur dom gör ett par Dr Martens i England. Jätte roligt att kolla på <3
Jag vet att det är ganska många inlägg om skor och sånt nu men eftersom 90% av min tid går till skolan så finns det inte något annat att blogga om. MEN när jag är klar med min stop-motion film som ska lämnas in på skolan om 2 veckor så kan jag lägga upp den här :'D Min allra första "riktiga" film :3

OK go

Hittade ett fantastiskt band igår. När man har dresserade hundar i en musikvideo, då måste man bara älska den.
Dom har gjort en låt till filmen The greatest movie ever sold, som jag såg igår. Riktigt bra film. Låten är inte så dålig den heller ;)

The Greatest Song I've Ever Heard- Ok go

Such is the passage of time, too fast to fold

Här är två av dom finaste sakerna jag vet. Jag har fått låna dom, men efterom pappa inte använt dom på, jah jag vet inte hur länge så räknas dom nästan som mina. Jag tror han sa att dom var köpta i USA, men jag är inte säker. Något jag är säker på är att dom är galet fina. Hovar och allt.

Man skruvar bara på dom på skjortkragen.Den här fina uggla med ögon stora vänliga ögon, hänger nu tillsammans med mina andra halsband i mitt smyckeshorn*. Mamma var snäll och köpte den till mig. Hon visste att jag velat haft en uggla jätte länge<3

*Existerar ens ordet smyckeshorn? Kanske är jag så smart att jag uppfunnit det själv 8D
Dessutom har jag äntligen blivit ägare av en svinborste. Funkar jätte bra.

Har ont som bara den i fingrarna. Men jag får antagligen skylla mig själv. Har suttit och tjurat med att försäka lära mig fingerspel på gitarren. Jag är inte bra på det, får inte till varken rytmen eller placeringen av fingrarna. MEN jag blir bättre. Jag är iallafall bättre än igår.

Ta dig i kragen

Mamma köpte en stor svart skjorta till mig i onsdags. Knapparna eller vad jag ska kalla dem som sitter på kragen* har jag fått låna av pappa, hur fina som hellst! Ni kan få se en bättre bild på dom när jag har tid. Vilket jag absolut inte har nu! ;O

Nu i helgen ska jag fotografera för min stop-motion film som vi ska göra på skolan. Och om jag räknar rätt kommer jag behöva 1200 bilder. Sedan ska det som är med i filmen göras för hand också.. Måste vika, klippa och sedan rita av det på ett papper. Fan vad jobbigt det kommer bli. Men det kommer bli jätte bra om jag lyckas.

Just det. Jag ska använda fjädrar också ;)

*Nej nu får jag ta mig i kragen ock sätta igång. Haha ;)

RSS 2.0